Ishq Mein Marjawan - Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 31. ep. – Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu!

By  | 

Sanaja govori Sušantu da je Pritvi opet pričao0 o gospođi. Uplašena je. Počiniće veliki grijeh. Moraju se izvući, ona neće da bude dio grijeha. Sušant je smiruje, neka ne brine o Arohi. Ne znaju je. Ne mare, žele samo svoj novac, on je uz nju. Voli je mnogo. Krene da je poljubi, Arohi dođe i šokirana je. Pita šta je to, oni se ljube? Ali oni su brat i sestra. Da li su ludi? To je pogrešno.Veza između brata i sestre je sveta. Sušant je moli da objasne. No ona ih napada, zar nemaju srama. Sušant veli da nije tako. Sanaja je isto moli. Arohi pita kako će Dip reagovati. Ode. Sanaja veli da će ona reći DIpu, on će ih ubiti. Ne može više, hoće da ide odatle. Sušant je smiruje, neka ga pusti da razmisli.
Arohi šokirana dolazi u sobu, sve je tako čudno. Šta se dešava? Ne može da vjeruje, Sušant i Sanaja…Kako će Dip reagovati? To je jako osjetljivo pitanje. Mora mu sama reći.
Najava: Lakš veli da je Dip zamjenio pepeljare. Sanaja govori Arohi da je muž vara, ima drugu ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site