Dip izbaci Sušanta iz kuće, Sanaja ugleda Dipa i Taru

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 32. ep. – Dip izbaci Sušanta iz kuće, Sanaja ugleda Dipa i Taru!

By  | 

Epizoda je emitovana 2.11. 2017. na Kolorsu.

Dip viče na Taru. Željela je da smjesti Arohi? Da li je uopšte svjesna da je Arohi bila sa njim u Kasolu kada je ona ubila? A i inspektor. Dovezao je Arohi u Šimlu. Inspektor nikada neće povjerovati da je Arohi došla iz Kasola tu da ubije. A i šta bi bilo kada bi strpala Arohi u zatvor? Opet bi ubijala, ne bi se zaustavila na ovome. Šta misli, da se okolo prodaju njene dvojnice? Tara se snuždi, veli da ne voli kada je ruži ovako. Zagrli ga i plače. Veli da zna da je on dobar čovjek, ona je zla žena, zar ne? On je odgurne i govori da joj suze neće pomoći ovog puta. Sav je iznerviran i povrijeđen, zar ne razumije, potreban joj je doktor. Mora se liječiti. Zazvoni mu telefon, Arohi ga zove. Javi se, ona mu govori nešto. Samo preko ramena pogleda Taru i ode. Ona ga doziva, ali uzalud.
Arohi trči za Dipom koji juri sav ljut. Ona mu govori da neće reći nikome ništa, oni su još mladi i nevini. Ona će im objasniti. Dip uleti kod Sušanta i Sanaje u sobu i zatvori vrata. Ošamari iz sve snage Sušanta dva puta. Arohi moli da otvori vrata, neka ne govori ništa. Ostali joj se pridruže. Dip uhvati Sušanta za okovratnik, pita ga zar ne može da se drži podalje od Sanaje bar minut. Šta im je rekao, moraju da glume brata i sestru. Šta on radi? Da li je zaboravio ugovor?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!