Ishq Mein Marjawan - 33. ep. - Da li je Sanaja rekla istinu Arohi ili Tari

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 33. ep. – Sanaja je rekla istinu Arohi? Ili Tari?

By  | 

Sanaja čuje razgovor Dipa i Tare. Tara mu govori da može da učini toliko za njega, on već toliko čini za nju. On pokušava da optuži Arohi za njene zločine. Poljubi ga u obraz. Dip joj govori da se odmori, on ide kod Arohi. Tara uđe kroz tajni prolaz u svoju sobu. Sanaja se sakrije da je Dip ne vidi.
Arohi govori Dipu da se Sanaja sveti, zato je to sve rekla. Dip veli da ne može da vjeruje da njegova sestra može to da učini. Arohi nastavi da joj je rekla da ne bi smjela držati oči zatvorene, šta je mislila pod tim? Dip govori da će je poslati u London. Arohi ga moli da ne radi to. Dip veli da ona uništava plan. Arohi pita kakav plan. Dip odgovori plan da imaju miran život.
Sanaja bježi, ali vrata su zatvorena. Dija dođe tu, Sanaja je preplašena. Dija joj ne da da ide, neka ide u sobu, Pritvi je rekao da ne smije ići nigdje. Sanaja joj govori da je pusti, bolje bi i njoj bilo da bježi odatle. Velika se igra tu igra.
Nastavlja se scena Aeohi i Dipa. Ona mu govori da ne bi trebali slati Sanaju u London. Trebali bi je odvesti psihijatru. Dip govori da ne želi da je iko tu mrzi (Arohi). Arohi veli da je Sanaja dobra prema njoj. Pričaće se njom, ne mogu je pustiti da ode. Zamoli ga da pusti nju da se pobrine. On se složi, ali ako se Sanaja bude loše ophodila prema njoj, ne može ostati tu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!