Ishq Mein Marjawan - 332. - Arohi i Tara se spase!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 332. – Arohi i Tara se spase!

By  | 

Abhi govori da je pokušao da spasi Arohi. Guru Ma ga pita zar misli samo o njoj 24/7? Neka misli i na njih, moraju se osloboditi.
Psi trče za Arohi. Ona pada u rupu i nema kud. Neko je povuče za ruku i spasi, to je Dip.
Abhi se oslobodi i oslobodi Guru Ma. Govori da mora do Arohi. Guru Ma veli da ona nije njegova misija, on veli da za sada jeste. Mora da je spasi.
Dip zapali krug oko Arohi. Veli da je on neće spasiti svaki put. Ona pita zašto je ovaj put. Dip govori da je želio da je vidi izbliza. Neka ne radi ništa, ubiće je njegovi psi. Pogriješila je što se okrenula protiv njega. Nije je ubio jer je imao razlog, platiće za sve što mu je uradila. Baci njenu maramu psima. Veli da ih je podsjetio ponovo, trčaće za njom. Mora opet da trči.
Virat vidi da Vasundra priča sa nekim. Dođe dolje, ona ode u sobu. Nema nikoga.
Arohi trči, psi je jure. Vidi Taru kako trči u istoj odjeći. Trče obje, Dip ih posmatra i uživa. Život igra čudne igre, željele su jedna drugoj nauditi, a sada su obje u nevolji.
Vasundra dolazi u sobu i otvara sanduk. Virat dolazi i pita je šta smjera. Pomaže Dipu? Ona govori da ga je izacila iz kuće. Virat veli da laže, zajedno su. Zgrabi je za kosu. Abhi se umiješa i odbrani Vasundru. Izvede Virata i pita gdje je Tara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site