Ishq Mein Marjawan - 334. ep. - Arohi odluči da ubije Abhija, Vasundra spasi Taru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 334. ep. – Arohi odluči da ubije Abhija, Vasundra spasi Taru!

By  | 

Dip govori Abhiju da bude oprezan, Arohi ne smije saznati za njih. Abhi veli da hoće. Dip nastavi da Arohi pokušava saznati ko je njegov pomagač. Abhi veli da ne brine, neće ostaviti trag. Pita ga zašto je ne ubije. Dip veli da ima misiju i treba mu živa. On odlučuje šta se dešava u njenom životu, on odlučuje njene prijatelje, neprijatelje i smrt. Arohi je šokirana i u suzama. Dip čuje nekoga, Arohi pobjegne. Abhi ide, Guru Ma ga zaustavi, ošamari ga, prevario je, kako je mogao. Ima samo 48 sati za misiju, a onda se vraća u selo.
Arohi dolazi u hram i plače. Osoba koju je voljela je đavo, beba joj je mrtva. On joj je dao drugi život, mislila je da joj je poslao Abhija kao prijatelja. Ali i on je sa Dipom, ne može ni njemu da vjeruje. Zašto joj to radi? Zašto je živa? Moli Boga da joj pokaže put. Dip dolazi i zvoni zvonom. Pokušala je da ga ubije, ali dok to ne želi, smrt mu se ne može približiti. Arohi govori da on nije Bog. On veli da jeste za nju, odlučuje sve u vezi nje. On bira svaki njen uzdisaj. Posjeduje ga. Ona pita zašto je onda živa. On veli da će saznati sama. Neka se više ne kači sa njim. Dala mu je taj novčić? Neka ga zadrži, možda njoj zatreba.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site