Ishq Mein Marjawan - 338. ep. - Arohi iscenira Manpritinu smrt!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 338. ep. – Arohi iscenira Manpritinu smrt!

By  | 

Vasundra vrišti i doziva Dipa. Tara takođe, moli ga da otvori oči. Vasundra govori da je ne može napustiti tako. Tara uzima nož, ubiće se i ona. Virat je zaustavlja, ona govori da ne može da živi bez Dipa. Abhi vidi da mu se ruka pomjerila, veli da je živ. Virat govori da je ta plesačica uradila to. Krv dolazi iz druge sobe. Abhi ode tamo i svi su šokirani. Vide da je Manprit mrtva. Dip dođe držeći se za glavu. Pita kako se to desilo, on se onesvijestio. Tara veli da je on dobro, hvala Bogu. Vasundra govori da je neko ubio Manprit. Policija dolazi i govori da su primili poziv da je Manprit ubijena tu. Niko ne može da napusti kuću. Pregledaju snimke kamere, vide kako Dip izlazi iz Manpritine sobe. Inspektor pita Vasundru zašto je ona išla u sobu, ona veli da je njen kovečg bio otvoren pa je išla da pita Manprit. Ona joj je ukrala zlatni idol. Inspektor pita zašto nije iznijela to iz sobe, ona veli da je teško. Inspektor potom pita Taru. Ona govori da je istina da je htjela ubiti, ali nije. Sve se to desilo prije zabave, išla je u njenu sobu, ali nje nije bilo. Inspektor pita Virata. Virat veli da je samo upozorio da ne radi ništa protiv Tare. Inspektor potom upita Dipa zašto je on išao do sobe. Dip govori da je vidio da plesačica ide tamo, išao je za njom. Neko ga je udario u glavu i kasnije se probudio na podu. Inspektor naredi da im se uzmu otisci.
Virat i Tara se pitaju ko je ubio, Vasundra? Vasundra pita Dipa da li krije nešto. Policija se vraća, veli da imaju rezultate i znaju ko je ubio Manprit.
Najava: Inspektor govori da je Dip ubio Manprit. Uhapšen je. Arohi govori da se Dip neće izvući iz ove zamke.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site