Ishq Mein Marjawan - 34. ep. - Tara je ubila Sanaju

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 34. ep. – Tara je ubila Sanaju!

By  | 

Sušant pita Arohi da ne laže, neka im kaže gdje je Sanaja. Dip se prisjeti kako je nakon razgovora sa Arohi nazvao Pritvija i rekao mu da izbaci Sanaju iz kuće i da ne dozvoli susret Arohi i Sanaje. A posle, Dip pita Pritvija da li je odveo Sanaju. Pritvi ga pita šta to priča, soba je bila prazna, on je mislio da je on, Dip odveo. Dip se zamisli, a onda ode do Tare i nalazi je kako sjedi, prerušena u Arohi, sva rasčupana na podu. Gleda u jednu tačku i drži vaznu sa krvavim mrljama u ruci. Dip joj prilazi, pita je šta je uradila. Tara govori da je uzela lijekove. On je pita da ne prebacuje temu, neka mu odgovori šta je uradi Sanaji. Tara razmišlja, a onda izusti da je ubila. Dip se zgrane, podigne se šokirani, grubo i nju podigne sa poda. Očiju punih suza viče na nju zar ne može da se kontroliše niti malo, zar ništa ne razumije što joj govori. Zašto je to pobogu uradila? Tara govori da ih je Sanaja vidjela zajedno. Prikazan je flešbek gdje Tara u ogledalu ugleda kako ih Sanaja posmatra. Kasnije, Tara preprušena u Arohi odlazi u Sanajinu sobu gdje je Dija. Dija ode, Sanaja ispriča Tari istinu. Kada Sanaja krene otići, Tara je zaustavi i kaže: “Želiš da spasiš Arohi, zar ne? Nećeš je moći spasiti. Jer nećeš moći spasiti ni sebe.” Obriše suze, Sanaja šokirano ispusti torbu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!