Ishq Mein Marjawan - 34. ep. - Tara je ubila Sanaju

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 34. ep. – Tara je ubila Sanaju!

By  | 

Sušant pita Arohi da ne laže, neka im kaže gdje je Sanaja. Dip se prisjeti kako je nakon razgovora sa Arohi nazvao Pritvija i rekao mu da izbaci Sanaju iz kuće i da ne dozvoli susret Arohi i Sanaje. A posle, Dip pita Pritvija da li je odveo Sanaju. Pritvi ga pita šta to priča, soba je bila prazna, on je mislio da je on, Dip odveo. Dip se zamisli, a onda ode do Tare i nalazi je kako sjedi, prerušena u Arohi, sva rasčupana na podu. Gleda u jednu tačku i drži vaznu sa krvavim mrljama u ruci. Dip joj prilazi, pita je šta je uradila. Tara govori da je uzela lijekove. On je pita da ne prebacuje temu, neka mu odgovori šta je uradi Sanaji. Tara razmišlja, a onda izusti da je ubila. Dip se zgrane, podigne se šokirani, grubo i nju podigne sa poda. Očiju punih suza viče na nju zar ne može da se kontroliše niti malo, zar ništa ne razumije što joj govori. Zašto je to pobogu uradila? Tara govori da ih je Sanaja vidjela zajedno. Prikazan je flešbek gdje Tara u ogledalu ugleda kako ih Sanaja posmatra. Kasnije, Tara preprušena u Arohi odlazi u Sanajinu sobu gdje je Dija. Dija ode, Sanaja ispriča Tari istinu. Kada Sanaja krene otići, Tara je zaustavi i kaže: “Želiš da spasiš Arohi, zar ne? Nećeš je moći spasiti. Jer nećeš moći spasiti ni sebe.” Obriše suze, Sanaja šokirano ispusti torbu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site