IMM - Arohi daje izjavu povodom Sanajinog nestanka

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 35. ep. – Arohi daje izjavu povodom Sanajinog nestanka!

By  | 

Arohi otvori ormar, ali unutra je samo odjeća. Dip se pita gdje je tijelo nestalo. Arohi je tužna jer nije pronašla nikakav trag o Sanaji. Ovamo, Tara govori Pritviju da pričeka, sjetila se nečeg. Ide sjećanje kako je Sanaja izašla iz ormara i krenula da otključa vrata, Tara je povukla za kosu i gurnula o zid. Pritvi je pita da li je ubola nožem kad je izašla. Tara negira, nije je ubola. Nastavi lakirati nokte. Pritvi je pita šta je onda uradila, gdje je Sanaja. Tara pita zar nije u svojoj sobi. Pritvi je pritiska da se proba sjetiti šta je uradila sa Sanajom, gdje je ona. Tara počne histerisati, ne sjeća se koga, kad i gdje je ubila, zna da je ubila. Rekla je doktoru da joj ne daje jake lijekove. Osjeća se umorno, spava joj se. Legne i pita Pritvija zašto još stoji tu, neka ode naći Sanaju. Ode spavati.
Arohi doziva ostale, pita da li su našli Sanaju. Maja i Dija su zajedno, Maja pije. Dija veli da ih zove snaha. Čudno, prvo se svađala sa njom, a sada je traži povuda. Maja veli da ona zna da procijeni osobe samo što ih pogleda, Arohi ništa nije uradila. Ona ne bi ni muvu ubila.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!