Ishq Mein Marjawan - 36. ep. - Arohi pronađe Sanajino tijelo?!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 36. ep. – Arohi pronađe Sanajino tijelo?!

By  | 

Arohi dotrči do Dipa, veli da je stigla Sanajina poruka, Sanaja je dobro. Dip se nasmiješi, veli da je i on primio poruku, pročita je. Arohi se rastuži, Sanaja je i dalje ljuta na nju. Dip veli da je Sanaja luckasta, vratiće se čim se smiri. Lakš ih posmatra. Arohi se zahvali Bogu što je Sanaja dobro. Dip potvrdi, sada znaju da je dobro. Da im je makar rekla gdje je, ubjedili bi je da se vrati. Sada moraju čekati da se vrati. Ugleda Lakša koji mu čestita, sestra mu je živa i dobro. Mogu ići. Dip se zahvali i povede Arohi. Okrene se sve dok hoda i gleda Lakša, nasmiješi se. Lakš govori policajcima kako ima osjećaj da ga Dip i Arohi prave budalom. Ali saznaće njihovu istinu.
Dip i Arohi stižu ispred kuće. Arohi veli da je bila jako uplašena od kada je Sanaja nestala, ali dobro je što su primili poruku. Bar znaju da je dobro. Dip potvrdi, srećan je što je poslala poruku. Pita je šta je inspektor pitao. Arohi veli da je bio u pravu, pokušao je da je zbuni. Rekao je da je bila na dva različita mjesta u isto vrijeme. Dip je pogleda šokirano. Ona upita kako je to moguće. Dip veli da nije moguće, naravno. Rekao joj je da će je pitati čudna pitanja. Takvi su policajci. Ali neka ne brine, on je tu uz nju. Uvijek će se brinuti o njoj.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!