Ishq Mein Marjawan - 368. ep. - G.X zarobi Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 368. ep. – G.X zarobi Arohi!

By  | 

Vasundra govori g.X da ide, ona će se pobrinuti za sve. Arohi se pita zar je Vasundra sa neprijateljem svog sina. Oni odu napolje, Arohi izlazi isto. Vasundra je vidi. Arohi veli da je znala da je to sve drama, tako izgleda nedužno i pravi se dobra majka. Pomaže g.X koji je pokušao da joj ubije sina? Zašto to radi? Vasundra govori da je vidjela kako g.X ide i pokušala je da ga uhvati. Kako može da preispituje majčinu ljubav? Arohi joj govori da ne pravi dramu. Vidjela je svojim očima, pomagala mu je. Vasundra joj kaže da je on..neka ga uhvati. Arohi se sudari sa Opsanom i padne. Arohi misli kako ne može nikome da vjeruje, sa kim je ona. Opsana veli da to radi za sebe, mrzi njenog Dipa. On joj je ubio brata i neće se smiriti dok ga ne osveti.
Abhi pita Arohi zar ne vidi realnost. Ona je uporna da vjeruje Dipu. A
Opsana govori Viratu da morala to sve da uradi za taj novac. Mogu da ga podijele. Njeni ljudi je nezovu i govore da je dijamant pronađen.
Opsana i Virat dođu tu, Tara je tu takođe. Govori da su novac i dijamant u zgradi. Ulaze unutra i Virat vidi sef. Otvori ga i vadi dijamant i novac. Daje torbu Tari, Tara bježi sa njom u auto. Na motoru je neko drugi. To je Dip.
Arohi se pita gdje je Dip, isključen mu je telefon. Dip dolazi i zatvori joj oči. On je pita da li su je njegovi neprijatelji provocirali, ona govori da mu vjeruje, niko je ne može provocirati protiv njega. Bliski su. On vrisni, neko ga je ubo. Osoba sa kapom bježi, to je Arohi sve sanjala. Pita se gdje je Dip.
Dip je zove, govori da ima novac i dijamant, dolazi kući uskoro. Arohi ode u Vasundrinu sobu, ugleda mnogo slika tu. Vidi i Dipovu. Oči na slici zavjetle i ona se onesvijesti.
G. X govori Arohi da je sa njim ponovo, neće je povrijediti. Ona je vezana. Govori da ne može da povrijedi Dipa. On govori da Dip mora umrijeti, njegova tajna će biti oktrivena 15. januara. Nazove partnera, svačiji telefon zazvoni. Arohi je zapanjena.
Najava: Arohi uzme telefon g.X i vidi broj njegovog partnera.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site