Ishq Mein Marjawan - 369. ep. - Eksplodira mjesto gdje je Dip!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 369. ep. – Eksplodira mjesto gdje je Dip!

By  | 

G.X veli da je možda jedno od njih, a možda i svi uz njega. Arohi mu uzme telefon da vidi broj, ali zadnji okrenuti je njen. Ona veli da je on lud. Neko ga nazove, on je iznerviran, Dip ga je izigrao, uzeo mu je novac. Nazove Dipa i govori mu da čuje Arohin vrisak, sa njim je. Neka uradi kako mu kaže, biće auto ispred kuće, neka sjedne u njega. Veli da će Dip umrijeti.
Tara pita gdje je novac. Guru Ma pita Abhija koliko dugo će se držati obećanja da neće ubiti Dipa. Abhi veli da ne može više da čeka, on mora umrijeti. G.X govori Dipu da ako pokuša pobjeći, to će mu biti zadnji dan. Video je pušten pred Arohi, ona lomi lisice i uzima telefon. Zove Abhija. Abhi uzme masku g.X. Arohi mu se zahvali. On je naredio X ljudima da je puste glumeći njega. Arohi dođe kući, oglasi se zvono. Misli kako je možda Dip. Otvara vrata, to je pozivnica za Lohri od g.X. Pita se šta je razlog. Dip će biti tamo, vidjeće ga mrtvog, ima samo 15 minuta.
Dip je dovede na zabavu. G.X ljudi mu govore da zapali sve, inače će Arohi umrijeti. On zapali, ali spasi zavezanu djevojku. To je Tara. Ona se zahvali Bogu što je spasio. Dip se pita gdje je Arohi. Neko ga udari, Abhi dođe i uperi pištolj u njega. Optužuju jedan drugog da su g.X. Arohi dolazi i govori da prestanu. G.X pritisne dugme i eksplodira mjesto gdje je Dip stajao.
Najava: Arohi vrišti i trči ka vatri, Abhi je zaustavlja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site