Arohi odveze auto ne znajući da je Sanajino tijelo unutra

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 37. ep. – Arohi odveze auto ne znajući da je Sanajino tijelo unutra!

By  | 

Dip i Pritvi otkopaju i tu je u stvari lutka. Dip ustane i glumata da plače, to je lutka koju je kupio Sanaji prije nekoliko godina. Ali ko je zakopao tu? Ostali su još u šoku, Arohi je zbunjena, veli da je ona vidjela ljudsku ruku. Maja stoji šokirana otvorenih usta i dalje, Dip joj signalizira na Arohi, te Maja počne priču kako lutka izgleda kao čovjek, ko bi rekao da nije živa? Sanaja mnogo voli tu lutku, uvijek joj je bila u sobi i pričala je sa njom. Pita Diju je li tako, Dija potvrdi. Nadoveže se na laž, veli da kada je Dip poklonio lutku Sanaju, ona je svima pokazivala. I da niko nema brata poput Dipa. Dip sav tužan pita zašto je zakopala nešto što voli toliko. Shvata, ljuta je na njega. Iskalila je bijes na lutci. Pritvi veli da je takav njen bijes. Tako je jednom zakopala torbu od drugarica, nastala je velika scena. Morali su je prebaciti u drugu školu. Dip potvrdi, to je njen bijes, nije ih čak ni nazvala, samo je otišla od kuće. Arohi krene reći nešto, ali je Dip prekine. Sve ih je uplašila, neka ne misli tako crno. Sanaja će se vratiti kada je prođe ljutnja. Pita Arohi da se ne uznemirava, razboliće se. Neka se odmori. Zamoli sve da uđu unutra. Arohi i dalje gleda u onu lutku, Dip je prigli i povede unutra. Očima naredi svima šta treba da urade. Svi uđu sem Pritvija koji razmišlja da je dobro pa je na vrijeme zamijenio tijelo sa ovom lutkom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!