Ishq Mein Marjawan - 370. ep. - Svi sumnjaju u Dipovu smrt!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 370. ep. – Svi sumnjaju u Dipovu smrt!

By  | 

Vatra zahvati sve. Arohi ošamari Abhija. On je to uradio. Uvijek je htio da ubije Dipa. Abhi veli da jeste, ali ga nije on ubio sada.
Tara uperi pištolj u g.X i pita zašto je ubio Dipa. On joj oduzme pištolj i davi je. Niko ga ne može zaustaviti. Dip je morao da umre jer mu je uzeo dijamante i novac. A i ona je pokušala, može i nju da ubije.
Opsana pita kako je moguće da nakon eksplozije nije pronađeno ništa što pripada Dipu, ni dijelovi tijela, ni odjeća, ništa.
Arohi plače, pita se ko je to uradio. Ugleda upravljač i pita se da li je g.X. A možda je i Dipova drama, pronaći će ga po svaku cijenu. Odveze se do mjesta gdje se nesreća desila. Potom ode kući. Tara baci mrežu kraj nje, ubiće je. Prisloni pištolj na nju. Virat govori da je to Arohina i Dipova igra, sakrila ga je negdje. Tara govori da izbaci tog Abhija. Opsana veli da ga je ona dovela zbog istrage. Vasundra optuži Arohi da joj je ubila sina. POnaša se kao luda. Arohi veli da je Dip ubijen od svih njih. Opsana veli da će istraga da utvrdi da li je mrtav ili samo pravi dramu. Arohi govori Viratu da zna da je on to uradio, on je živio od njegovog novca. Virat veli da je Dip bio čitav život na njihovoj grbači.
Najava: Arohi govori da postoji neka veza između slika. Dip je zaključan negdje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site