Ishq Mein Marjawan - 386. ep. - Rađ zamijeni Dipove i svoje otiske prstiju!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 386. ep. – Rađ zamijeni Dipove i svoje otiske prstiju!

By  | 

Rađ pita kako je to moguće. On budi Taru i pita kako je došla tu. Gdje je Arohi? Dip govori da će on reći. Pita se kako je njihova igra propala? Vidio je kako dolazi Tara u njegovu sobu da ga onesvijesti i on je to njoj uradio i zamijenio je sa Arohi. Dobro su igrali igru, ali i on je. On je genije. Taj pištolj ima samo jedan metak.
Arohi se budi i pita se gdje je Dip. Zove ga, ali se on ne javlja. Dip povuče okidač, ali pištolj ne opali. Dip uzme pištolj ponovo. Rađ mu oduzme pištolj. GM ih vidi i zove nekoga i pita da li je on to uradio. Osoba negira.
Dip govori da onaj ko njega izda mora da snosi posljednice. Prikači bombu Tari i Rađu. Imaju samo 10 minuta.
GM govori da su oni napravili plan da je uhvate, mora da pobjegne. Bježi, Arohi je vidi. Dođe u njenu sobu, ali nema GM. Pogleda ka ormaru, GM je udari u glavu. Izvini se, ali ne smije joj dozvoliti da sazna tu tajnu. Arohi se probudi i onesvijesti je. Mora da zna tu tajnu. Ugleda medaljon u kome je slika djeteta i neka slova.
Tara govori da uradi nešto, bomba će eksplodirati. Pokušava sama da presječe žice. Bomba ne eksplodira. Dip preko zvučnika pita da li su uplašeni. Rađ govori da će đavo koga je kreirao i da ga uništi.
Arohi gleda u sliku i pita se ko je to. Rađ dolazi i govori da je pitao da ne ide nigdje. Arohi pita zašto joj govori to. Rađ je gurne i ošamari. Ode. Arohi govori da se on ne može ponašati tako. Dip dolazi, Arohi ga ošamari, ne može tako da se ponaša, neće više sa njim živjeti. Dip je grli i izvinjava se. Odvede Arohi u sobu i govori joj da je voli i da ne može da živi bez nje. Arohi govori da ga nikada neće shvatiti.
Policija dolai u kuću, uzimaju otiske od svih. Rađ zamijeni svoje sa Dipom.
Najava: Dip je uhapšen. Arohi vidi Dipa na donjem, a onda i na gornjem spratu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site