Ishq Mein Marjawan - 387. ep. - Arohi onesvijesti Rađa, Dip dođe tu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 387. ep. – Arohi onesvijesti Rađa, Dip dođe tu!

By  | 

Arohi kuca na vrata i pita Dipa da otvori. Pobjegne kroz prozor. Diđe dolje i vidi vijesti u vezi Dipa. Misli kako je on bio sa njom u kući.
Rađ govori Vasundri da želi da zna kako je Arohi saznala. Ona veli da ima osjećaj da neko sluša, Arohi je ispred, Tara je vidi. Arohi ode.
Virat pita gdje je Dipa, Dip ulazi. Arohi je zbunjena.
Upsana govori da se poklapaju Dipovi otisci. Arohi mu govori da kaže da nije ništa uradio. Dip veli da nije i ne plaši se. Arohi čujr kako Virat i Upsana kuju plan protiv Dipa. Tara dolazi i govori joj da se ne pravi pametna.
Dip dolazi kod Rađa. Baci mu prsten u lice. Neka zapamti svoju vrijednost. Neka se ne kači sa njim. Rađ govori da njegov sledeći plan sadrži Arohi u sebi. Dip ga ošamari, neka ne pominje njeno ime. Da ga nije vidio blizu nje. Arohi traži Dipa. Tara sjedne sa Dipom u auto i govori mu da kaže tajnu. On joj kaže da ućuti. Arohi se prisjeća svega i pita se šta Dip krije.
Rađ dolazi i pita kako izgleda. Ona vidi opet ranu na njegovoj ruci i ustane. Kaže mu da izađu. Rađ misli kako že spavati sa Dipovom ženom i tada će Dip shvatiti sa kim ima posla.
Arohi i Rađ dođu kod bazena. Plešu. Arohi vadi pištolj dok plešu i uperi mu u glavu. Zove Dipa, Dip dotrči. Arohi je u vodu i krv je tu. Dip je podigne i govori da neće dozvoliti da se nešto desi. Ona otvori oči i kaže mu da pogleda. Rađ je onesviješćen na klupi, Dip je šokiran.
Najava: Dip pita da li ga je ubila? Arohi veli da je igrao takvu igru sa njom čitavo vrijeme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site