Ishq Mein Marjawan - Dip spasi Arohi, Arohi nalazi Tarinu narukvicu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 39. epizoda – Dip spasi Arohi, Arohi nalazi Tarinu narukvicu!

By  | 

Arohi pita Sušanta šta priča, ko je ubio Sanaju, da li je neko iz porodice? Sušant veli da je siguran da je neko od članova porodice ubio Sanaju. Ona (Arohi) čak ni ne zna da je to lažna porodica. Arohi gleda šokirano.
Dip i Pritvi stižu ispred, Pritvi veli da je to auto sa Sanajinim tijelom. Ulaze unutra, Dip ide prvi i ugleda zavezanu Arohi. No pojavi se Sušant noseći neku šipku, govori da se ne približava. Dip ga pita šta to radi, neka pusti Arohi, mogu mirnim putem rješiti. Sušant veli da je on varalica, poveo je tog starca. Ne želi da priča sa njima. Arohi pita Dipa da priča sa Sušantom, ne zna šta se dešava, Sušant priča gluposti, rekao je da je Sanaja mrtva. Pritvi i Dip se šokiraju. Arohi doda da je rekao i da je ubica neko iz porodice. Sušant vikne da je istina, jedan od njih dvojice je ubio Sanaju. Ljutito pita da kažu, ko je ubio. Dip govori Arohi da ne sluša Sušanta, priča gluposti jer je ljut. Sušant viče da su oni ubice, Dip joj ponovo govori da mu ne vjeruje. Arohi veli da je zbunjena, nije vidjela mrtvo tijelo, vidjela je lutku koju je Dip poklonio Sanaji. Sušant veli da nije bila nikakva lutka, to je bila Sanaja koju su oni (Dip i Pritvi) sahranili, ubili su je.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!