Ishq Mein Marjawan - 392. ep. - Arohi je kidnapovana!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 392. ep. – Arohi je kidnapovana!

By  | 

Neko u kući primi paket. To je Arohi. Bomba je u njemu. Ona govori da će ta bomba eksplodirati, neka odnese to svom šefu. MOmak uđe i govori šefu da eto njegove kutije. Arohi je šokirana kada vidi Kašjapa. Znači on je Trivedi?
Upsana govori da bi ubila Arohi da Dip nije došao. Vasundra govori da Dip ne smije vidjeti njeno lice. Tara veli da bi vidio kako je sveta njegova mama. Vasundra veli da bi ubio nju (Taru), a ne nju.
Arohi veli da je on iza svega? Kašjap govori da joj neće reći. Arohi napominje da će bomba da eksplodira. On zaključa vrata i veli da će i ona. Arohi uperi pištolj u njega i traži da otvori vrata. On je gurne i ljudi uhvate Arohi.
Tara dolazi u sobu, neko ubaci pismo. Piše da ima drugi plan za Arohino ubistvo.
Tara dolazi u mračnu sobu i govori da će napraviti plan kako da ubiju Arohi. Dip ustaje sa stolice, znao je da je jedna od one 4 žene ona. Ko su ostale? Vasundra dolazi i pita šta radi. Dip optuži Taru. Vasundra govori da ne želi to sve u kući.
Arohi onesvijesti Trivedinog čovjeka. Zarobi ga. On govori da ne zna ništa. Ona ga primora, on veli da ima video koji će joj pomoći. Mora pronaći taj paket. Daje joj dnevnik sa imenima povezanim sa tom tajnom.
GM govori Vasundri da Arohi sigurno traga za tajnom. Vasundra veli da ne bi trebala dobiti taj dnevnik. Tara čuje. Upsana veli da je sigurna da je taj dnevnik povezan sa Dipom. Kašjap pokazuje Arohi slike čovjeka ko joj može nešto reći. Neka ga pusti sada. Arohi se prisjeti kako je vidjela tog čovjeka sa Rađom. Onesvijesti Kašjapa kako ne bi rekao Dipu.
Dip dolazi na motoru i ukrade Arohi dnevnik. Ona ga prati, ali je neko izbaci iz auta. Zaključana je na nekom mjestu. Kašjap dolazi, ona veli da je znala da je on. On govori da ona neće saznati tu tajnu nikada. Potom joj kaže da je kutiju u kojoj je gorući ugalj njoj iznad glave.
Najava: Gorući ugalj se približava Arohi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site