Dipova majka predloži brak Arohi i Dipa Arohinoj porodici

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 4. epizoda – Dipova majka predloži brak Arohi i Dipa Arohinoj porodici!

By  | 

Arohi hoda, Dip je presretne autom. Našali se, pa joj ponudi da je odveze, kasno je. Ona odbije, ali on insistira. Arohi vidi kako Lakš izlazi iz kuće, malo se uznemiri pa pristane da je Dip odveze. Zahvali se. Zaprepasti se kada vidi Lakša na retrovizoru kako stoji pored auta. Međutim, Dip upali auto i krenu. Lakš je traži pogledom. Dolaze ona dva policajca kod njega, i dalje nose maske i pijani su. Jedan od njih kako nisu pronašli ženu sa slike. Lakš mu kaže da ućuti i strgne mu masku sa glave. Kaže im da se gube, oni odu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dip i Arohi su u autu. Njoj je prilično neprijatno, on želi nešto da izusti, ali oklijeva. Ipak je upita da li je može nešto pitati, ako nije problem. Zašto bježi od policije? Ne mora da odgovori ako ne želi. Ali ćutanje ga može natjerati da pomisli pogrešno o njoj, a to ne želi. Arohi mu odgovori da ne je interesuje ako će misliti loše o njoj. Ako misli da je serijski ubica, ni to je ne interesuje. Nasmije se i gleda ga očekujući rekaciju. On veli: ” Ne. Možeš biti sve, ali ne serijski ubica. ” Arohi upita:” Zaista? Zašto tako misliš?” On veli da je vidio svašta, ali najvažnija stvar u životu je da zna prepoznati ljude. Nikada ne griješi u tome. Zato neka mu kaže istinu. Zašto se tako uplaši od policije?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site