Ishq Mein Marjawan – 403. ep. – Dip je zapalio Arohi?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 403. ep. – Dip je zapalio Arohi?

By  | 

Dip kaže Arohi da će je zaštititi od svih nevolja i moli je da mu da kod i medaljon. Arohi mu kaže da je baš sebičan. On je moli. Kaže joj da dođe na zabavu i da će sve saznati.
Opasna pita Dipa hoće li Arohi doći. Dip kaže da mora. Vasu gleda u kovčeg i govori kako će Arohi biti ubijena večeras. Rađ je ubijen zbog nje. Sada mora i ona da umre.
Zabava počinje. Arohi dolazi. Dip govori kako želi da ovo veče napravi specijalnim. Posvećeno je njegovoj ženi Arohi. Kaže joj da će večeras imati sve odgovore.
Tara je naciljala pištolj prema Arohi. Guru ma pita konobara da odnese piće Arohi. Konobar je greškom prosuo piće po Arohi. Dip ga pita da li je slijep. Dip daje Arohi drugu haljinu. Arohi ga pita zašto radi sve ovo. On je moli. Arohi ulazi. Guru Ma se onesvijesti.
Vasu daje Arohi ogrlicu. Dip joj je stavlja. Svjetla se gase. Dip govori da želi provesti ovo vrijeme sa arohi. Naučila ga je šta je ljubav. Arohi i Dip sijeku tortu. Vasu se pita zašto joj se ništa nije desilo. Vasu ugleda kutiju. Neko je zamijenio ogrlice.
Hodnik se puni dimom. Svi izlaze. Arohi i Dip dolaze u sobu. Vasu se onesvijestila. Virat i Opasna  je ugledaju. Virat joj govori da otvori oči. Dip kaže da bi neko drugi uradio ovo ako on nije i da bi umrlo mnogo ljudi. Arohi ga pita kako to misli. On joj kaže da ide odavde sada. Arohi ga pita da joj obeća da će joj reći istinu. Dip je grli. Kaže da će uraditi ono što mora. Aroji trči. Neko je udari u glavu i ona se onesvijesti.
Dip je to vidio i pita se ko je to učinio. Dip posmatra sve oko nje. Arohi pita zašto ovo radi. Šta radi. Kaže joj da ju je spašavao svo ovo vrijeme i da ga posle svega naziva đavolom. Tako da je bolje da ga vidi kao đavola. Arohi ga pita kako može ovo da radi. On kaže da može. Zapalio je sobu okolo nje. Arohi vrišti.
Najava: Arohi gori. Svi slave

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno