Ishq Mein Marjawan – 404. ep. – Arohi je živa

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 404. ep. – Arohi je živa!

By  | 

Novinari izvještavaju o Arohinoj smrti. Svi pitaju Dipa da li je u redu. Dip nazdravlja. Virat mu kaže da je ovo dobro odigrao. Niko neće znati da li je njena smrt nesreća ili nije.
Dip kaže da zaborave Arohinu smrt. Nazdravljaju njenoj smrti. Neko baca mrežu na Dipa. To je Tara. Ide ka Dipu. Dip je hvata u mrežu.
Virat pokazuje Opasni video kako je Dip zapalio Arohi. Opasna kaže da i dalje sumnja u Dipa. On kaže da je siguran da Dip laže. Ako ih i ovaj put prevari, sve je spremno za njegovu smrt. Virat kaže da se priprema za njegovu smrt. Vasu dolazi i kaže da ne sumnjaju u Dipa. Moć i novac su napravili to da ona i Dip izgube mnogo stvari. Morao je da žrtvuje i Arohi.
Tara pita Dipa da li je zaista ubio Arohi za koju je uvijek rizikovao život i zbog koje ju je ostavio. Dip kaže da mu nije ništa važnije od moći i novca, pa čak ni Arohi. Dip odlazi.
Dip gleda u nešto i govori da je uradio sve za tu osobu. Da je dobije. Ona je njegova najveća moć. Arohi ustaje sa bodežom i grli Dipa. Dip kaže da je nikada neće izgubiti i da je voli. Arohi kaže da i ona njega voli i grli ga.
Arohi kaže da ne brine, da niko neće saznati ništa i da će biti oprezna.
Tara govori Viratu da ne mogu vjerovati Dipu. Nema garancije da je Arohi mrtva. Virat kaže da ima dokaz. Ako ih Dip prevari, ubiće ga.
Dip dolazi kod Arohi. Približava joj se. Oni plešu uz pjesmu Yeh Fitoor. Dip kaže da ima nešto za nju. Daje joj isti medaljon. Kaže da je radio loše stvari i da ne zna šta je on. Arohi ga pita da joj obeća da više nikada neće kriti ništa od nje. On joj to obećaje. Dip kaže da da mu nikada ne laže. Arohi odgovara da nikada i nije.
Najava: Dip i Tara se bore. Kaže mu da ju je uvijek nasamario.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno