Ishq Mein Marjawan – 406. ep. – Dip ili Arohi moraju umrijeti.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 406. ep. – Dip ili Arohi moraju umrijeti!

By  | 

Dip govori Arohi da je napravila grešku. Probudila je uspavanog lava. Niko je sada ne može spasiti od njega. Virat pita Taru gdje je Dip. Tara ga pita zašto je to sada pita. Opasna joj kaže da ih ne može prevariti. Gura je i govori da je može isjeckati na komadiće. Virat kaže da je Arohi živa i da ona to zna. Zašto Dip to radi? Opet će da ih nasamariti.
Arohi je na ulici. Tara dolazi ispred nje sa konopcem u rukama. Zove Dipa i Arohi. Tara je udara i govori da je neće ostaviti na miru. Počinje da guši Arohi konopcem. Kaže Arohi da je Dip samo njen, Arohi joj odgovara da on nije ničiji i da samo zna da vara ljude. Tara joj govori da začepi, da je Dio njen. Arohi govori da je on đavo. Tara hoće da je udari sjekirom. Govori joj da ne može biti blizu njenog Dipa. Odlazi.
Vasu je u mračnoj sobi. Vidi mrtvo tijelo. Prilazi bliže. To je Dip. Vasu vrišti. Svi dolaze i smiju joj se. Budi se. To je samo san. Vasu se moli Bogu da sačuva Dipa. Virat puni njegov pištolj. Vasu prilazi i pita da li će povrijediti njegovog sina. Neće dopustiti da mu se nešto desi. Vira odgovara da ga njen sin može lako napustiti. On je demon. Vasu mu udara šamar.
Dip zove Arohi i govori joj da zna da ga mrzi i da će je pronaći gdje god da se krije. Zna da želi da ga ubije. Ali samo jedno od njih može ostati živo u ovoj igri. Arohi kaže da je spremna. Dip kaže da ovo može biti pravi test. Vasu dolazi i kaže mu da je uplašena za njega. Dip je grli i kaže da će se sve završiti danas. Dip odlazi.
Tara dolazi kod Dipa i kaže mu da će ići sa njim. Dip to ne prihvata. Virat puca u njene noge. Tari nije jasni šta se dešava.
Arohi uzima njen pištolj. Igra će biti gotova večeras.
Virat kaže da ih ne može nasamariti više. Vidjeće kako će se igra dalje odvijati.
Najava: Vasu pokušava da zaustavi Arohi. Saznala je gdje Dip treba da dođe.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno