Ishq Mein Marjawan – 405. ep. – Dip je nasamario Arohi.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 405. ep. – Dip je nasamario Arohi!

By  | 

Dip udara vreću za udaranje. Vasu ga pita da li mu nedostaje Arohi. Kaže joj da je njen sin sada od kamena i da nema emocija. Arohi je u hramu. Osjeća da je nešto pogrešno. Arohi ugleda Tarine i Dipove karte za let. Tara ugleda Dipove i Arohine karte za let. Misli kako ju je opet nasamario što se tiče Arohi.
Arohi se moli Bogu da joj da snage da se suoči sa istinom. Dip je uvijek nasamari kada mu vjeruje.
Tara dolazi Dipu i pita ga šta se dešava. Ide li sa Arohi? Opet ju je nasamario i želi odgovore. Dip je pita kako je moguće da mrtva žena ide u Južnu Afriku. Kaže joj da skine užad sa njega pa će joj sve objasniti, što je i uradila.
Virat Kaže Opasni da se zaustavi i drži pištolj prema njoj. Dip kaže da je istina da je Arohi živa i da nije dozvolio da umre. Opasna pita šta se desilo. Virat kaže da moraju biti pametniji od Dipa ovaj put. Ako ih opet nasamari, ubiće ga.
Dip kaže da ona misli da je živa zato što je voli. Ali oni su drugačiji i ona nije za njega. Tara je. Zagrlio je Taru. Kaže da su mu potrebni dijamanti. Arohi čuje sve. Dip provjerava. Kaže da misli da je neko bio tu. Dip pokazuje Tari pasoš od Arohi. On kaže da je to samo njeno ime na pasošu, slika je Tarina. To je sad njen identitet i tako će otići odavde. Tara mu se zahvaljuje. Kaže da će ići gdje i on. Virat gleda u njih i pita se jesu li opet zajedno.
Dip je zaustavljen od strane Virata. Kakvu sada igru igra? Dip uzima pištolj i kaže da će ga pobijediti u svakoj igri i da neće biti pametniji od njega.
Arohi se sjeća trenutaka sa Dipom. Spaljuje fotografiju. Kaže da joj je dosta. Dosta se igrao sa njenim emocijama. Ne može više ovako. Dip dolazi  kod Arohi. Ona mu daje piće i približava joj se. Plešu zajedno.  Arohi je stavila nešto u njegovo piće . Kaže mu da će sada vidjeti šta će uraditi sa njim.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno