Ishq Mein Marjawan – 407. ep. – Hoće li Arohi ubiti Dipa?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 407. ep. – Hoće li Arohi ubiti Dipa?

By  | 

Virat je sa Dipom. Opasna drži Taru. Tara joj govori da je pusti. Boli je. Umrijeće. Virat ide autom iza Dipa. Dip ga vidi.
Tara je ubola Opasnu. Sjeća se kako je Dip to njoj uradio. Reže joj grlo i govori joj da ju je upozorila da se ne petlja sa njom. Opasna umire.
Tara zove Dipa. Govori mu da je ubila Opasnu. Uradiće sve za njega. Pita hoće li je ikada ostaviti. Dip joj kaže zar ona ne zna odgovor. Tara mu govori da ga voli. Virat se pita gdje Dip ide. Virat je izgubio Dipa.
Arohi i Vasu su u kolima. Arohi drži pištolj na Vasu. Govori joj da joj je sin demon baš kao i ona. Ona ga je podstakla da uradi sve ovo. Ona nije žena. Arohi je ostavlja. Neki čovjek dolazi kod Vasu. Ona zove Dipa i govori da je bomba tamo gdje ide. Vasu govori da će njen sin ubiti Arohi danas.
Dip čeka Arohi. Kola se zaustavljaju. Nema nikoga. Arohi dolazi iza njega u stavlja mu pištolj na glavu. Dip govori da je može prepoznati po mirisu. Ona mu govori da je napravio demona od nje, baš poput njega.
Virat vidi mrtvu Opasnu. Govori Tari šta je to uradila. Zove je i pita je šta je uradila. Rekla je da ona može uraditi sve.
Arohi govori Dipu da se uvijek igrao sa njenim emocijama i da ju je svaki put prevario. Pita ga zašto radi sve ovo. On je prevarant. Pita ga jel želi dijamante. Nikada ih neće dobiti. Dip joj govori da ju je uvijek volio i da je uvijek želio otići sa njom daleko od svega. Da živi život. Taj novac je njihov. Govori joj da bude sa njim. Sve je spremno. Moli je da mu vjeruje. Da idu odavde. Arohi govori da neće nikuda ići sa njim. Govori joj da ne može nigdje otići. Doći će do eksplozije. Bomba je u njenom autu. Ljudi misle da su oni mrtvi. Dip otima pištolj Arohi. Ona uzima drugi. Uperili su pištolje jedno u drugo.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno