Ishq Mein Marjawan - 408. ep. - Dip umire?!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 408. ep. – Dip umire?!

By  | 

Arohi puca u pravcu Dipa. On se sakrio iza kola. Dip puca. Pogađa Arohinu ruku. Govori joj da ga tjera da je povrijedi. Kaže da ovo nije ništa više od rana koje joj je zadavao tokom čitavog života. Dolaze jedno ispred drugog sa bodežima. Arohi pokušava da ubode Dipa. On je obara na kola i pita da ide sa njim. Sve će biti u redu. Arohi baca dijamante na drveće i pita ga da li je to želio. Dip ih uzima. Arohi je tu sakrila pištolj. Uzima ga i puca u Dipa. Dip je upucan.
Vasu govori da aw ništa neće desiti Dipu. Moli se Bogu da ga zaštiti. Dip pada na pod. Sjeća se momenata s Arohi. Arohi mu govori da će biti kažnjen i da je njegova igra završena.
Arohi sjeda pored njega i plače. Govori mu da je postala poput njega. On je to učinio od nje. On je demon. Ali ne više. Ubio je njeno dijete, sada i on mora da umre. Dip umire. Arohi odlazi. Tara je zaustavlja. Govori joj kako se usuđuje da povrijedi njenog Dipa. Arohi kaže da može jer je to ono što on zaslužuje. Tara udara Arohi i govori joj da će da umre. Arohi udara Taru i sjeda u njena kola. Dip ustaje i sjeda u kola. Govori Arohi da zaustavi kola i da ga sasluša. Ona mu govori da je mrtav za nju.
Virat zaustavlja Vasu i pita gdje je Dip. Uništio je toliko života. Vasu kaže da je ona kriva za sve to a ne njen sin. Neka ubije nju a ne njega.
Dip zaustavlja kola. Tara je iza njega. Dip skače sa litice. Tara vrišti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno