Ishq Mein Marjawan - 411. ep. - Banditi prate Netru koja obavlja zadatak za Dipa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 411. ep. – Banditi prate Netru koja obavlja zadatak za Dipa!

By  | 

Neki glas pita Arohi šta to radi, šta namjerava? Arohi vrati pločicu. Čovjek ulazi i onesvijesti je.
Tara dolazi kod Dipa i govori da ga je čekala. Gdje je bio? Čekala je mnogo na njihove trenutke. Prilazi mu. Dip je zaustavi. Tara pita za Netru, Dip veli da priča o tome u ovom trenutku? Tara veli da kad nekoga voli, ima pravo i da sumnja. Dip joj kaže da mu vjeruje. Pokazuje joj prsten. Tara ga grli, zahvali se, mnogo ga voli.
Netra pokazuje svima ugovor. Osjeća se malo čudno oko svega toga. Dip je čudan momak, otac joj govori da ostavi posao. Majka je nagovara da prihvati. On je jadan slijepi momak. Netra se složi.
Netra dolazi na posao, Vasundra joj objašnjava. Netra pita gdje je Dipova soba. Ulazi tamo, Dip govori kako ulazi bez kucanja. Neka izađe i kuca. Ona to učini. Tara zamišlja da je ubija. Virat joj govori podatke o Netri i veli da je ona nova Arohi. Tara mu stavi nož pod vrat, neka se ne šali tako. Nakon dužeg kucanja, Dip dozvoli Netri da uđe u sobu. Stavi joj mast na ruku. Potom kaže da je torba na stolu. Neka je uzme. Netrra odlazi, Virat i Tara je posmatraju. Netra ide na skuteru, prati je neki kombi. Udare je i ona pada.
Najava: Banditi uzimaju torbu od Netre.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno