Ishq Mein Marjawan - 414. ep. - Auto udari Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 414. ep. – Auto udari Arohi!

By  | 

Tara prilazi Dipu i nosi mač. Dip je prepozna i uzvrati joj. Tara ga povrijedi i govori da ne želi to, on ne vidi..On joj kaže da se ne usudi to više ponoviti. Ona se izvini, on joj govori da nastavi borbu. Tara mu kaže da je ne krivi ako je povrijeđen. Dip je gurne na zemlju. Njegovi ljudi dolaze i govori da je krv Arohina. Dip veli da požele Netri dobrodošlicu u njegov mračni svijet. Mora da odgovori na njegova pitanja.
Netra dolazi u Dipovu kuću, neko je udari u glavu i ona se onesvijesti. Oglasi se zvono na vratima njene kuće, njen otac otvori, ali nema nikoga. Pročita krvlju napisano “Spasi svoju kćerku..” Sjedne u šoku. Neko ga zove i govori da spasi kćerku od sigurne smrti.
Netra je vezana na stolici, Dip dolazi. Ona pita ko je on, zašto je zatvorio? Moli da je pusti. Neko pospe vodu po njoj. Netra mu ne vidi lici.
Netrina majka ugleda njenog oca onesviješćenog. Vrisne i daje mu inhalator. On joj kaže da vidi jastuk, ona vrisne.
Dip pita šta se dogodilo 28. februara? Netra govori da ne zna, neka je pusti.
Netra se budi i vrišti, Vasundra je smiruje. Da li je imala košmar? Ona govori da je osjećala kao da je stvarnost. Neko je ispitivao. Dip veli da je pala, glava joj krvari. Zato je tako sanjala. Uhvati je za ruku, ona je uplašena.
Netrin otac brine za nju, majka ga smiruje. Arohi trči ulicom, pada. Auto staje kraj nje, ona pita za pomoć. Ugleda bandita koji je kidnapovao.
Netra dolazi kući, njen otac pita zašto je povrijeđena. Ona veli da je pala, oni su dobri pa su joj dali slobodan dan. Govori kako se osjećala. Majka joj daje mlijeko. Auto udara Arohi.
Najava: Netra dolazi kući, nema nikoga, mračno je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site