Ishq Mein Marjawan - 417. ep. - Mohan pokušava reći Netri za Dipa!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 417. ep. – Mohan pokušava reći Netri za Dipa!

By  | 

Dip sjeda sa Netrom. Vidjela je šta je uradio? Ako želi da živi život, neka ga živi otvorenih očiju. Jedina opciju koja ima je da uzme novac od njega.
Netrina majka pita doktora kako im može reći da ga vode, umrijeće. Netra dolazi i govori da ne brine, ona će srediti novac. Majka je moli. Dip govori da je on tu, ništa se neće desiti njenom mužu.
Arohi vidi rupu pored kreveta, neka ne rade to. Moli da joj pomognu. Rupe su svuda po kući.
Dip pita Virata šta radi u njegovoj sobi. Želi da ga upuca? Virat veli da ne napada kao kukavica, tu je minđuša od Netre u njegovoj sobi. Znači bila je u pravu za otmicu.
Netra govori ocu da će uzeti novac od Dipa, ali vratiće sve, obećava. Dip je iza zida. Mohan pokušava da uperi u njega, Netra zove doktora. Mohan napiše Dip na papir.
Virat govori da je dosta njegove igree, Dip veli da je to njegova igra. Tara ih zaustavi. Uzme minđušu od Virata. Virat je pita da li staje na Dipovu stranu? On je vara. Ž
Doktor krije papir i veli da je u komi ponovo. Netra govori doktoru da je pomjerio prst.
Dip dolazi kod Vasundre i pita je da li više voli Netru ili Taru. Osjeća da mu je Netra suđena, da može da ga vrati u život. Tara čuje to, dođe i govori mu da je vrijeme da se ona povuče, zagrli ga i poželi sreću sa Netrom. Ode.
Najava: Tara dolazi da ubije Mohana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site