Ishq Mein Marjawan - 418. ep. - Dip iscenira da je spasio Mohana, planira oženiti Netru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 418. ep. – Dip iscenira da je spasio Mohana, planira oženiti Netru!

By  | 

Tara dolazi u Mohanovu sobu kao medicinska sestra. Stražar je zaustavi. Ona ga zadavi i uđe. Netra ode iz sobe da pije vode. Čuje buku, ali se Tara sakrije.
Dip kaže Tari da stane, znao je da će doći. Zašto mu uništava igru, ima on bolji plan. Mogu živjeti bolji život. Tara govori da ako joj vjeruje, neka kaže šta pllanira. On govori da joj ne može reći dok to ne ispuni. Onesvijesti je i kaže svojim ljudima da je odvedu kući.
Dip donosi noć i izvini se Mohanu, mora to uradii. Krene da ubode. Netra dolazi i vidi nož na podu. Vrišti. Provjerava Mohana, on je dobro. Dip je oslovi, on krvari. Neko je došao da napadne njenog oca. Netra doziva pomoć. Odvede ga kući nakon što je liječen. Dip pita kako joj je otac, ona veli da je dobro. Zahvali mu se. Vasundra pita Netru da sjedne, šta misli o Dipu? Natra veli da je dobar, ali se nekada čudno ponaša, zbunjena je. Vasundra veli da nije lako razumijeti ga. Dip sluša. Netra govori da je Dip spasio njenog oca i uvijek će brinuti o njemu. Dip govori svom čovjeku da se spremi za vjenčanje, oženiće je 22.
Netra vidi minđušu njene majke, ukradena je. Tara se sprema kao mlada.
NajavA: Netra pita Dipa otkud njena minđuša u njegovoj kući.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site