Ishq Mein Marjawan - 419. ep. - Dip uslovi Taru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 419. ep. – Dip uslovi Taru!

By  | 

Netra nalazi sve u Dipovoj sobi. Dip je odgovaran za sve? Dip ulazi. Netra ga davi i govori da je pokušao ubiti njenog oca, kako se usuđuje? Dip je pita šta to priča, neka pazi šta priča. Tara se smije i misli kako je Netra van Dipove kontrole. Netra govori da ide u policiju.
Netra dolazi u policijsku stanicu i govori da je Dip napao njenog oca i uradio to sve. Moraju ga uhapsiti. Virat veli da je u pravu, našla je nakit u Dipovoj kući, ali Dip je nevin. Ovaj čovjek je, već su ga uhapsili. Našli su dokaz da je napao njenog oca. Treba biti zahvalna Dipu što joj je pomogao. Dip ulazi, Netra se izvinjava. Dip veli da bi trebao on njoj da se izvini. Nije uspio da shvati nekoga prvi put u životu. Tražio je nekoga ko nije sebičan, ko će ga shvatiti. Ali ona nije ta osoba. Ode. Nertra ga moli da joj oprosti. Kamion ide ka Dipu, Netra ga spasi.
Čovjek govori Arohi da ustane. Ima šipku u ruci. Ljudi koji su mu platili da je drži tu, više im ne treba. Arohi ga moli da je ne udara.
Tara govori Vasundri da se udaje za Dipa 20. marta. Stavi joj nož na vrat i kaže da uživa inače zna šta Tara sve može da uradi.
Dip dolazi kući i pita Vasu da li je dobro.
Virat govori Tari da je to sve uradio da je spasi, Dip kje vara. Dip dolazi i govori da ne voli Netru, radi to sve zbog budućnosti. Zašto ne shvata? Neka uradi sve da zaustavi vjenčanje, ako uspije, oženiće je, ako ne, onda Netru.
Neko kidnapuje Netrinog brata.
Netra se izvinjava Dipu. Majka je zove i javlja joj za otmicu. Netra govori da mora ići. Neko je zove i govori joj da ako želi svog brata živog, neka se drži dalje od Dipa.
Najava: Koga će Dip da oženi?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site