Ishq Mein Marjawan - 42. ep. - Sušant ispriča Lakšu istinu o lažnoj porodici

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 42. ep. – Sušant ispriča Lakšu istinu o lažnoj porodici!

By  | 

Dok pleše sa Tarom, Dip ugleda 5 propuštenih poziva od Arohi. Pita se koju će novu dramu da izvede sada.
Policija odnosi Sanajino mrtvo tijelo. Sušant i Arohi plaču. Lakš se obrati Arohi, pitala ga je prije nekoliko minuta da potraži Sanaju. Onda se obrati Sušantu, on je rekao da je Sanaja nestala zbog Arohi. Pita oboje kakvu igru igraju. Arohi veli da je Sušant zvao, rekao je da je Sanajino tijelo u gepeku od auta. Ali kada je došla, tijelo je bilo u njegovom krilu. A auta nigdje nema. Lakš veli da moraju oboje poći u policijsku stanicu sa njim. Dip zove Arohi, pita se gdje je. Traži je u sobi. Ugleda nečiju sijenku. Ode do vrata polako i povuče tu osobu. To je Dija. Optuži je da ga špijunira. Ona veli da je vidjela da je zabrinut pa je došla. Dip joj kaže da ga ne laže. Neka ućuti, zna da ga Maja i ona prate. Ali one znaju dobro šta on može da uradi. Dija se izvini, ne zna ništa o njemu. Dip joj kaže da sjedne tu. Pritvi dođe, želi da priča sa njim. Dip zaključa Diju u sobi.
Lakš ispituje Arohi i Sušanta. Sušant govori da je Arohi dovezla u autu mrtvo tijelo. Lakš veli da je on (Sušant) zvao nju i rekao joj da dođe da joj pokaže tijelo.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!