Ishq Mein Marjawan - 423. ep. - Dip i Netra se vjenčaju!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 423. ep. – Dip i Netra se vjenčaju!

By  | 

Netra govori Dipu da je zabrinuta za svoju porodicu. Tara će ih možda povrijediti. Dip govori da je to njihova porodica, niko ih neće povrijediti. Ona ga zagrli. Mohan i Vasundra dolaze i pozovu Dipa dolje. Dip govori Mohan da se ne usudi nešto reći Netri.
Tara vadi pištolj. Neka se spremi Dip, žena mu dolazi.
Vjenčanje počinje. Tara se šunja sa nožem. Uperi pištolj u Virata. Neka je pusti unutra. Virat se složi, ali neka ga ne izda kao uvijek. Tara veli da neće, uđe.
Mohan nanosi tilak Dipu na čelo. Dip pita zašto mu ruke drhte. Njegova kćerka će biti srećna sa njim. Tara i Virat dolaze u Netrinu sobu, Virat je onesvijesti. Mohasn i majka ulaze unutra, šta su to uradili? Virat veli da je spašavaju, neka vode Netru, oni će dovesti Taru kao mladu. Dipovi ljudi dolaze i stave pištlj na Taru. Virat uperi pištolj u njega.
Tara silazi dolje sa velom preko lica. Mohan radi rituale. Dip skloni veo i to je Netra. Tara je gore. Dip šapne Mohanu da je mislio da je pametniji od njega? Tara se budi u krevetu. Virat je tu. Dip dolazi i pita zar misle da neće saznati. Virat je onesvijestio Taru i poslao Netru dolje. Virat veli da je uvijek bio na Dipovoj strani. Dip kaže Tari da ide odatle, ona ne može zauzeti njeno mjesto, ali je ženi sa razlogom.
Netra je u sobi. Tara dolazi i govori da uzme taj nož prije nego što joj Dip načini pakao od života. Nertra govori da je luda. Tara veli da će i ona isto biti. Dip je njena ljubav i samo nju voli. Nju vara. Ona ni ne zna njegovu igru, to je njegov hobi. Tara ode. Netra vidi Dipa na ekranu.
Nema najave.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site