Ishq Mein Marjawan - 426. ep. - Arohi upozori Netru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 426. ep. – Arohi upozori Netru!

By  | 

Dip ljubi i grli Netru. Tara dolazi kod Mohini i govori da joj je ona prijatelj jer imaju zajedničkog neprijatelja. Daje Netri piće. Dip je zaustavi i govori da ne pije ništa, baci čašu.
Dip i Netra plešu na zabavi. Tara pokušava da pleše sa Dipom. Mohini daje piće Netri. Netra popije, Arohi vidi Netru i misli kako mora da spasi život kao što je i ona njoj. Potom pozove Netru sa sobom, zahvali joj se što je spasila. Ali kako je mogla pasti u Dipovu zamku? Neka ide iz njegovog života, uništiće je. Dip ide u njihovom pravcu. Arohi govori da mora ići, zamoli je da se spasi, uništiće je. Ode. Dip dođe do Netre. Netra govori Dipu da su našli Arohi, smije se. Arohi se pita šta joj je. Netra je pijana. Govori da je Arohi tu. Tara čuje to. Tara i Mohini se raspravljaju. Dip pita Netru šta je Arohi rekla. Potom kaže svojim ljudima da nađu Arohi, a da Netru odvedu kući. Tara misli kako će ubiti Netru.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site