Ishq Mein Marjawan - 427. i 428. ep. - Arohi planira osvetu Dipu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 427. i 428. ep. – Arohi planira osvetu Dipu!

By  | 

427: Dip u sebi misli kako nikada neće saznati zašto je oženio Netru. Tara govori da neće dozvoliti da je Dip koristi, poslaće Netru daleko.
Arohi traži Netru, Vasundra je vidi i ne vjeruje. Srećna je što je živa, Razumije je, ali neka ne razdvaja Dipa i Netru. Arohi govori kako nije vidjela sebičniju osobu, samop brine za svog sina. Neće dozvoliti da on uništi Netrin život. Vasundra veli da se promijenio, ona mu je unijela boje u život, bio je tako usamljen bez nje. Neka mu oprosti. Arohi ode.
Netra vidi Arohi kroz prozor. Ista djevojka? Rekla joj je nešto kad je bila pijana. Pozove Dipa i Vasundru i govori im. Tara je ljuta. Želi da ubije Netru.
Najava: Čakorin i Netrin život je u opasnosti.

428: Tara i Mohini pokušavaju da naude Netri i Čakor. Netra pleše. Vasundra nije dobro, Dip zove doktora. Medicinska sestra dolazi. Dip je uhvati za ruku i oslovi Arohi. To je neko drugi. Jatin govori da nije Arohi. Dip je uporan. Ona neće stati između Netra i njega. Djevojka govori da ona nije Arohi, ne želi da radi tu. Ode. Dip se pita kako je pogriješio. Netra zove majku, padne joj telefon. Ugleda papir ispodm kreveta na kome je krvlju ispisano Arohino ime. Zapanjena je. Medicinska sestra dolazi kod Arohi i govori da je stavila njen parfem. Zbunio se Dip. Arohi je pohvali. Daje joj novac, govori da dolazi uskoro.
Najava: Arohi govori Dipu da joj je uzeo sve, sad je njen red.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site