Ishq Mein Marjawan - 430. ep. - Arohi pokušava da spasi Netru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 430. ep. – Arohi pokušava da spasi Netru!

By  | 

Netra uzima slike i baci na Taru. Veli da je znala da će uraditi nešto da je isprovocira protiv Dipa. Ali ona mu vjeruje i zna njeno pravo lice. Neka ode. Tara govori da je glupa i slijepa. Dip dolazi, govori Netri da ne zna šta da radi, prvo Arohi, sada Tara.
Vasundra ubjeđuje Arohi da pusti Dipa, neka zaboravi prošlost. Arohi govori da je sebična, šta je sa tim što joj je uništio život? Uništiće ga.
Arohi obavlja arti i prisjeća se Netrinih riječi. Misli kako mora da spasi Netru.
Netra i Dip su u hramu gdje je i ona. Tara govori da neće dozvoliti nikome da uđe u Dipov život. Dip i Netra vežu konac, ali on pukne. Dip ode u sobu, čuje narukvice. Pita Netru da li je ona. To je Arohi sa bodežom. Netra dolazi, Arohi grli Dipa. Netra ih vidi, Arohi govori da se oni vole. Neka ne staje između njih. Dip je tjera, Arohi ga grli. Dip oslovi Netru. Netra ode. Tara to gleda i smije se.
Dip traži Netru. Netra plače. Dip poželi Arohi dobrodošlicu, ona zna ko je on.
Najava: Arohi vadi bodež. Dip pokušava da ubjedi Netru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *