Ishq Mein Marjawan - 443. ep. - Dip uzme dijamante!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 443. ep. – Dip uzme dijamante!

By  | 

Arohi pita Dipa kako je dospjela tu. DIp je približi sebi i ljubi. Arohi pita šta to radi. On veli da je ona zapalila one papire. Ona negira. To može biti i Netra, neka ode i pita je. Nešto smjera. Dip joj govori da ga ne može pobjediti. Arohi se pita koja je zapalila papire, Netra ili Tara?
Dip govori Vasundri da je on takav đavo. Svi koga je voleo su otišli od njega. Želio je da otvori taj koledž i neko je spalio te papire. Netra je tu, a ne Vasundra. Osjeća se loše. Dip nastavi da ne uspjeva šta god dobro da pokuša. Sreća pa je našao Netru. Pita kao Vasundru da li sluša? Netra ode, Dip veli da bi bio odličan glumac.
Netra dolazi u Tarinu sobu i traži nešto. Ali ne nalazi to, pita se da li je kod Arohi. Zove svog čovjeka i govori mu da treba biti oprezan sa Arohi.
Arohin čovjek joj govori da ne može biti tim sa Tarom. Arohi govori da je Tara opasna, ali zna da je neće sada povrijediti. Neko pokuca na vrata, Arohi ugleda motociklistu. Pročita na papiriću poziv da se nađe sa nekim, sve će saznati.
Arohi dolazi na to mjesto, tu je Netrin čovjek. Govori joj da Tara želi da je ubije. Arohi pita ko je on, on veli da nije bitno.
Netra traži nešto u Arohinoj sobi. Nalazi papire. Netra ostavlja papire u sef. Arohi dolazi tu i govori da prestane sa igrama, vidjela je na motoru. Uhvatila je na djelu. Upere pištolj jedna u drugu. Arohi spusti pištolj. Počnu se tući. Nestane svjetla, neko uzme papire. Arohi optuži Netru da je njen čovjek uzeo. Netra govori da je ona (Arohi).
Dip se igra dijamant5ima. Vasundra pita gdje je našao. On veli da ga ne mogu prevariti, ne mogu ga pobjediti. Vasundra veli da je on genije.
Nema najave.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno