Ishq Mein Marjawan - 444. ep. - Tara želi da se osveti svima što su je izdali!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 444. ep. – Tara želi da se osveti svima što su je izdali!

By  | 

Dip govori Vasundri da ne brine, nadmudrio je Netru i Arohi. Ovamo se Arohi i Netra svađaju kod koga su dijamanti i kakav je motiv i jedne i druge. Neko onesvijesti Arohi. To je Džon, Netrin čovjek. Netra se izvini Arohi.
Arohi se budi zavezana u autu, tu su Netra i Džon. Nailaze na nekoga ko leži na putu. Netra izađe da vidi, to je Dip. Mi viidmo da je to Dip, počne dim iznenada i kad se dim razmakne nema ni Dipa ni Arohi, a Džon je vezan i u nesvjesti.
Dip i Arohi se raspavljaju, ona ga ošamari, ona sve ima, zašto? On govori da je ona udružena sa Netrom i Tarom. Da li zna ko je Netra?
Prikazan je CBI inspektor koji čeka da se pojave momak i djevojka. U isto vrijeme Netra i Džon dolaze kod inspektora i Dip govori Arohi da je Netra CBI policajac. Dip nastavi da je ona korumpirani policajac koji ima veliki motiv zašto je protiv njega. I on je htio da sazna te motive. Inspektor hoće da oduzme Netri slučaj, ona ga moli da to ne radi, donijeće mu uskoro informacije o Dipu. Inspektor joj da još jednu šansu. Dip opet igra na emocije, govori Arohi da je uvijek volio i štitio, a ona ga je ostavljala i pogrešno shvatala. Ona primi poruku od Tare da mu ne vjeruje, Arohi kaže Dipu da ode. Dip dobije poziv i ode. Tara čuje Dipov razgovor i odluči da ga prati. Arohi se nalazi sa nekim sa kapom i duksu i govori da Dip ne zna o njoj, pozabaviće se njim, ali mora prvo da vidi Taru, osjeća kao da će je izdati.
Dip ide, Tara krene za njim, ali videi kako curi ulje iz Dipovog auta. Vozi za njim. Međutim neko auto stane između i ona izggubi Dipa. Ali onda prati trag ulja. Nalazi ga i Dip jes a čovjekom u crnom duksu sa kapom. Tara vidi i šokirana je, gtovori da je ponovo izdana. Tako velika zavjewra. Dip pošalje da vidi da li je neko tu, Šera veli da nema nikoga. Dip je uvjeren, moraju ići odatle. Tara sjeda u auto, ljuta je i bijesna. Izdao je Dip kao i uvijek. Osveziće se svima ko je izdao. Iz istog mjesta izlaze Dip, Arohi i Netra. Netru Džon zaustavi, govori da je u opasnosti, on je tu da je štiti. Netra govori da Dip planira nešto veliko, prodaće dijamate. Moraju otići tamo. Ali moraju sami, bez policijske podrške. Prerušiće se.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno