Ishq Mein Marjawan - 445. ep. - Neko kidnapuje Taru i planira je ubiti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 445. ep. – Neko kidnapuje Taru i planira je ubiti!

By  | 

Džon i Netra dolaze prerušeni u Dipove poslovne partnere. Tara je u putu. Dip prepozna da su to Netra i njen čovjek i pošalje svoja dva čovjeka koji ih tu zatvore. Dip i ljudi odu, Arohi spasi Netru i Džona. Netra je pita zašto je spasila. Arohi govori da je ona na strani pravde, zna da je policajac. Ne mora je lagati. Netra potvrdi, mora da spriječi Dipoa da čini nedjela. Arohi veli da im je cilj isti. Udruže se.
Dip govori Šeri da nije dobro što su se udružile. Niko ga ne može zaustaviti.
Netra govori da mora da pazi na Dipa. On koristi Taru. Arohi ode, dobije poziv. Netra govori Džonu da je Arohi dobra djevojka, ista im je misija. Ali ne mogu joj reći cijelu istinu. Moraju pripaziti na Taru.
Tara dolazi kući, ljuta je. Prisjeća se svačijih riječi. Dip je opet izdao, neće ga poštediti. Arohi je zove, ona se ne javlja. Nertra je zove, ona se isto ne javi. Potom nazove nekoga i govori da ima informacije o velikoj zavjeri. Druga osoba je inepsktor.
Tara potom napiše poruku Arohi da će se neštoi veliko desiti, važno je da se vide.
Kasnije, Tara dolazi na dgovoreno mjesto, auto dolazi. Tara pita ko je to. Neko je udari u glavu i onesvijesti. Tara se budi u nekoj kolibi, pokušava se ustati. Govori da pokaže lice ko je doveo tu. Pojavljuje se čovjek okrenut leđima u duksu i sa kapom na glavi. Tara je šokirana i govori da će ga ubiti. Ta osoba sipa benzin oko nje. Vadi šibicu. Tara govori da li to želi da je ubije?
Najava: Policija istražuje Tarinu smrt.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno