Ishq Mein Marjawan - 446. ep. - Tara je ubijena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 446. ep. – Tara je ubijena?!

By  | 

Tara ustaje, maskirani čovjek je upuca nekoliko puta i ona pada na pod. Izusti: ” Srce čezne za vjernošću u ljubavi. Teško je reći šta je dato…” Nasmije se. Maskirani baci šibicu i rasplamsa se plamen oko Tare. On ode, a Tara izusti svoju posljednju riječ “Dip”.
Arohi primi poziv od inspektora da dođe u Vasundrin mansion, mora istražiti Tarinu smrt. Arohi je šokirana, prisjeća se njenih i Tarinih svađa. Dolazi u Vasundrin mansion i ugleda Tarinu sliku. Opet se prisjeti scena sa Tarom i misli kakva je to ironija da je ona nju uvijek htjela ubiti i sad je ovako završila. Potresena je. Vasundra pita ko je zvao, pojavljuje se inspektor Randir Kurana. On govori da će da ih ispita. Postave sve kao za ispitivanje. Počne od Arohi. Da li sumnja u nekoga? Ona negira. On veli da bi mogla biti ona. Arohi pita zašto bi. On veli da ima mnogo razloga. Odavno se zna za njeno neprijateljstvo sa Tarom, a Dip je njen bivši muž, a Tara je žena koja ga je ludo voljela. Arohi govori da je istina da su se mrzile, ali ne više. Nikada joj nije željela smrt. Dip je otišao u sobi. Stavi Tarinu sliku i govori da je trebala da ga sluša. Tužan je zbog njene smrti. On je štitio i jedini brinuo o njoj. Ali nije slušala. Vasundri nije dobro, inspektor je vodu u sobu. Ispituje je o Tari. Potom ispituje Netru, Netra kaže slično kao Arohi, kako su se srele, kako je Tara odjurila ljutita negdje i da nema neprijateljstvo sa njom. Dip dolazi i govori inspektoru da ide. Inspektor veli da mora i njega da ispita, potom veli da će on biti Dip, pita Arohi da glumi Taru. Potom napravi scenu gdje Tara čuje Dipov razgovor i da je Dip zbog toga ubio- Dip veli da izmišlja i nema dokaza. Saznaće ko je ubio, osvetiće se. Ako je završio sa ispitivanjem, neka ide.
Arohi se pita zašto je Netra lagala, ode u Netrinu sobu i nalazi Tarin telefon.
Arohi dolazi na mjesto gdje je Tara ubijena, traži dokaz i nalazi nešto, shvata ko je ubica.
Najava: Arohi govori da ima dokaz, Dip je ubio Taru.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno