Ishq Mein Marjawan - 447. ep. - Dip je osumnjičen za Tarino ubistvo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 447. ep. – Dip je osumnjičen za Tarino ubistvo!

By  | 

Dip grli Arohi. Nikada nije želio da vidi Taru u nevolji. Arohi pita ko bi mogao da je ubije. Dip veli da će ubiti tu osobu kada je nađe. Arohi pita gdje je on bio, on veli na sastanku.
Arohi gleda na Tarin telefon i Dip je zadnja osoba koju je zvala.
Noću, Arohi se iskrade iz kuće. Netra izlazi iz sobe i ode negdje. Arohi je prati, Netra ode u sobu.
Vasundra obavlja arti. Randir dolazi i veli da i njemu odradi arti. Pita gdje je Dip. Želi da ga ispita. Dip dolazi, inspektor veli da mora poći sa njim, našli su dokaze protiv njega. Vasundra govori da on nije ništa uradio. Netra potvrdi. Randir veli da će saznati u sudu.
Dip je odveden pred sud. Arohi je tu. Netra dolazi na mjesto za svjedoke. Govori da je Tara željela da se uda za Dipa. Tužilac veli da je Dip mrzi i ubio je. Dip negira. Tužilac pita Arohi da svjedoči. Arohi govori da je Dip ubio Taru. On pita ima li dokaza, ona potvrdi. Našla je Tarin sat u Dipovoj sobi. Dip govori da je bio na sastanku kada je Tara ubijena, ne zna kako je njen sat u njegovoj sobi. Dipov advokat veli da je Dip slijep. Nije mogao otići tamo i ubiti je. Arohi veli da i slijep čovjek može da izvrši ubistvo. Stavi povez sebi. Veli da je Tara čula sve šta je Dip rekao, otišla je tamo da saopšti nekome. Dip je došao tamo i ubio je. Advokat veli da je to dobra priča, ona misli da je on vozio i uhodio Taru i ubio je? Arohi uperi pištolj u Dipa. Sudija pita šta to radi. Ona veli da je to lažni pištolj, samo hoće da dokaže da i slijep čovjek može da ubije. Dip ponovi da nije ubio Taru. Netra govori da je nevin. Arohi doda da je našla i Dipov prsten na mjestu gdje je Tara ubijena.
Randir dolazi da svjedoči. Sudija odloži saslušanje. Dip dolazi kući. Vasundra govori da ne može da ide. Netra traži Tarin telefron. Pita se gdje je. Arohi misli kako je Dip demon, platiće za to.
NajavA: Dip govori da je Arohi ubila Taru, on je vidio. Areohi govori da je on slijep. Dip negira.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno