Ishq Mein Marjawan - 449. ep. - Dipu su presađene Tarine oči!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 449. ep. – Dipu su presađene Tarine oči!

By  | 

Dip govori Arohi da se ne može spasiti sada. Advokat pita da li ima dokaz. Dip govori da će dati dokaze ako sud da malo vredmena.
Ranbir dolazi na mjesto gdje je Tara napadnuta.
Advokat pita Ranbira da li je našao dokaze protiv Arohi. On negira. Sudija donosi oslobađajuću presudu zbog nedostatka dokaza.
Dip dolazi kući, Vasundra govori da je srećna. Hvala Bogu on može da vidi. Pokazuje mu sliku Netre i njega sa vjenčanja. Prelijepa je zar ne? Vidjeće svoju ženu prvi put. Netra dolazi, Vasundra ode. Netra govori Dipu da je nije pogledao niti jednom, samo Arohi gleda.
Arohi se zahvali nekome što je stavio dokaze protiv Dipa i sklonio njene.
Dip dolazi u sobu, Netra prilazi, on je odgurne i govori da nije srećan što vidi. To su Tarine oči, dali su im ih na silu. Ne zna da li je živa ili mrtva. Netra govori da to nije njegova krivica. Dip govori da je Arohi igrala cijelu igru, neće je poštediti. Ode.
Dip dolazi kod Arohi i uperi pištolj u nju. Kako se usudila da ga optuži da je ubio Taru? Arohi veli da je našla njegov prsten tamo. On je ubio, uvijek je iskorištavao, a ona ga je voljela kao luda. Ubio je i uzeo joj oči. Dip govori da bi je ubio davvno, a ne zna kako je dobio te oči. Kada se probudio, imao je njen oči. Ko god je to uradio, neće živjeti.
Arohi dobije poruku. Netra daje čovjeku novac i govori da bude oprezna. Dip ga vidi.
Netra gurne Arohi sliku nje i Dipa. Govori da je Dip samo njen. Arohi veli da je ona bila protiv njega, šta je sad ovo? Netra govori da ne želi da on radi pogrešno, ali ga voli. Ona je iza Dipovog ubistva. Arohi govori da je Dip ubio Taru.
Dip zaustavi Džona i pita šta je u paketu što mu je Netra dala. On govori Tarine stvari. Može mu reći nešto. Arohi to čuje.
Najava: Dip kidnapuje Arohi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno