Ishq Mein Marjawan - 450. ep. - Arohi dojavi inspektoru gdje je mač!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 450. ep. – Arohi dojavi inspektoru gdje je mač!

By  | 

Netra zove Džona i govori mu da bude pažljiv. Arohi mu prilazi i pita šta zna o Tari. On pokušava da pobjegne, ali ga ona zaustavi. Neko ga upuca nečim, on pada. Arohi gleda okolo, u tom trenutku neko pomogne Džonu da pobjegne.
Arohi se pita šta on zna. Gleda u Tarin telefon i ugleda poruku i broj u nedovršenim porukama. Nazove, čuje se muški glas: ” Da, Tara?”
Ranbir dolazi kod Netra i govori joj da mora riješiti slučaj i naći mač. Ona moli za malo vremena. Arohi nazove Ranbira i pita ga da se vide, reći će gdje je mač. Daje mu adresu.
Dip dolazi kući, Netra je uredila sobu. On se pita gdje je Tara, zašto ima njene oči. Netra pita da li je neko ubio? Vjeruje mu. On govori da će saznati.
Ranbir dolazi i govori da ima iznenađenje. Dovede Sidanta i govori da mu je Dip dao mač. Dip negira da ga je vidio. Ranbir veli zato što je slijep. Dip govori da on laže, nikada mu nije dao mač, nikada ga nije vidio. Ranbir govori da ima mač bar. Dip potvrdi, pripada državi. Ranbir se zahvali Arogi, Dip je zapanjen. Arohi zove Dipa i govori da je izgubio mač.
Dip dolazi na Aohinu lokaciju i otme je. Veže je i odveze u autu. Kada otvori, to je druga djevojka. Arohi dolazi kući i povede Netru sa sobom. Dip ne da Netri da ode. Arohi mu govori da je izgubio, uskoro će biti osuđen. Dip govori da nema više izdaje. Neka krene sa njim i očisti ovaj haos. Arohi veli da će vidjeti.
Najava: Arohi vidi mrtvog čovjeka.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno