Ishq Mein Marjawan - 451. ep. - Arohi je našla oca!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 451. ep. – Arohi je pronašla oca!

By  | 

Dip i Arohi izazovu jedno drugo. Dip otjera Netru, govori da zna da se udružila sa Arohi. Ona ode kod Ranbira, tamo je jedna djevojka.
Arohi se vraća u sobu, tijelo padne na pod. Vidi da je tu očev sat. Oslovi ga. Vidi da je to čuvar njenog oca. Misli kako joj je otac u nevolji.
Ranbir pita Netru da li se sjeća svoje misije. Policajac je umirao i dao im je sliku Dipa. Jedan od njih je Dip, drugi Rađ. Jedan je njihov agent, a drugi ima užasan plan. Mora saznati koji je Dip. Da li se to zaljubljuje u njega? Ako Dip uspije, hiljade će njih da pogine. Netra negira, nije zaboravila svoju dužnost. Ranbir veli dda moraju zaustaviti Dipa.
Arohi prati čovjeka i stiže na jedno mjesto.
Ranbir naredi drugom agentu da drži Netru na oku. I neka pazi na Arohi.
Arohi nazove Dipa i govori da će ga ubiti.
Arohi ujutru dolazi u kuću. Dip veli da je 2 minuta do 12. Mora da očisti majicu. Neka to uradi brzo. Ona skine njegovu majicu i ode. On je zaustavlja i govori da su mu i cipele prljave. Ona se prisjeća oca i čisti mu cipele. Ugledala je oca kada je pratila onog čovjeka.
NajavA: Dip i Arohi dolaze do sefa. Tu je mrtvo tijelo.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site