Ishq Mein Marjawan - 452. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 452. epizoda!

By  | 

Arohi servira Dipu doručak. Prisjeti se da joj je otac rekao da je majka mrtva. Dip joj govori da ne može ništa da uradi, ostaće u kući kao sluga. Netra se pita zašto Arohi ne reaguje. Dip daje Arohi odjeću za služavke, ona obuče. Ona se prisjeća njiuhovih trenutaka i pita zašto to radi. On govori da ona vidi i zna sve.
Netra je u autu sa Ranbirom i drugim policajcem.
Dip stavlja Arohi u auto. Ranbir i Netra ih prate. Dip ih prevari i ode drugim putem.
Dođe u kafić i klijentu predstavi Arohi kao sekretaricu. Taj klijent želi Arohi za jednu noć za poslvni dogovr. Arohi govori Dipu da nema srama. Klijent dolazi u sobu. Neko je na krevetu. On misli da je Arohi i pohvali je. To je Dip koji ga tuče.
Dip i Arohi dolaze u banku kao policajci. Netra i Ranbir su u autu na kom pukne gumja. Dip i Arohi ubiju stražara. Dip napiše kod. Obezbjeđenje dolazi. Upere pištolj na Dipa. Dip ih ubije. Arohio uperi pištolj u Dipa. Upuca čuvara iza njega. Ugledaju mrtvo tijelo na Tarin način i natpis “Vratila sam se!”
Najava: Dip i Arohi vide Taru u banci.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno