Ishq Mein Marjawan - 453. ep. - Arohi stavi čip u Dipov sat da ga prisluškuje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 453. ep. – Arohi stavi čip u Dipov sat da ga prisluškuje!

By  | 

Arohi i Dip vide djevojku kako trči. Arohi pokuša da je zaiustavi, ali uspije joj samo jaknu skinuti. Govori da je sigurna da je to Tara. Netra dolazi u banku, Ranbir dolazi i govori da je policija tu. Dođu do sefa i vide mrtvog čovjeka.
Arohi govori da samo Tara tako ubija. Dip veli da je ona rekla svima da je on ubio. Jedan poziv i sve će biti gotovo, Arohi se izvini, neće reći ništa.
Netra i Ranbir gledaju video Dipa i Arohi, ali im se lica ne vide.
Arohi služi Dipa. Dip dolazi kod Netre i govori da nešto krije. Netra govori da je ona policajac, morala se udati za njega radi misije. Ali se zaljubila. Dip je grli i govori da će sve srediti. Dobije pziv.
Arohi dobije poziv od oca. Dip govori Arohinom ocu da ne pokuša pobjeći. Dip govori Arohi da je policija došla da istraži, ona ništa ne zna o Singaniji.
Ranbir pita gdje su bili. Dip veli da nađe krivca, neka ih ne maltretira. Arohi prisluškuje Dipove razgovore, stavila je čip u njegov sat.
Arogi dolazi do momka koji je odvede do jednog čovjeka. Ona misli da je to njen otac, ali to je drugi čovjek. Vidi kako joj odvode oca.
Najava: Dip govori Arohi da je ona otela njegovu majku, on će ubiti njenog oca.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno