Ishq Mein Marjawan - 457. ep. - Arohi je ubila Dipa?!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 457. ep. – Arohi je ubila Dipa?!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Arohi pusti neku muziku i približi se Dipu. “Ang laga de re” je u pozadini, ona mu daje piće. Dipov telefon zazvoni, on krene odatle. Dip nekome kaže preko telefona da ga sačeka u kancelariji, on dolazi. Zatim u sebi kaže da Arohi ne može da ga prevari ovoga puta. Arohi vidi da on odlazi. Netra kaže Randirovoj asistentkinji da je pripremila Dipovu smrt, čeka ga danas. Neko puca prema Dipu, Arohi ga spasi. Dip joj se zahvali što mu je spasila život, ali zašto je to uradila? Arohi veli da i ona ima svoje razloge poput njega. Vidimo da je pucala Netra. Kada dođu u sobu, Arohi i Netra upere pištolj jedna u drugu. Arohi kaže da ona radi sve ovo, a krivi Dipa. Netra odgovori da zna da i ona (Arohi) želi da ubije Dipa, ali on ima nešto dragoceno što je njeno (Arohino). Ali ona (Netra) može da se dogovori sa njom (Arohi), neka ubije Dipa. A ona (Netra) će da spasi tu dragocenost, jer Dip ih je uvek sve koristio. Netra pokaže Arohi neki video, neka vidi šta Dip radi. Mora da ga ubije ako želi da povrati svoju dragocenost (oca). Arohi dođe u vilu nazad, Dip je tu. Ona zamišlja kako vadi pištolj i upuca ga u čelo. Dip joj pukne prstom pred očima i pita je zar sanja po danu. Netra dođe i govori Dipu da ima neki poziv. Kada se ovaj skloni, Netra se obrati Arohi, neka ne govori ništa Dipu inače će on okončati njenu dragocenost (tj. ubiće joj oca). Arohi kaže da prihvata dogovor sa njom. Zatim pomeša nešto u Dipovo piće, kada on uđe u sobu. Ona veli da ju je ostavio samu…nije se ni vratio? Pruži mu piće. On predloži da pije iz njene, a ona iz njegove čaše, obrnuto, filmski. Arohi prihvati, oni tako i urade. Randir i Netra sve ovo gledaju uz pomoć neke kamere. Arohi se nasmeje… obrati se Dipu, volela ga je čak i nakon što joj je pobio celu porodicu… Dip kaže da ona nije u stanju da ga ubije, voli ga… Arohi potvrdi, već jeste uradila. Dip padne u Arohino naručje i počne da gubi svest. Netra čestita Randiru, uspeli su. Dip izgovori Arohino ime, gubi svoj dah… Potpuno izgubi svest… Arohi ga pita šta im je to učinio, danas je morala da ga ubije, da oduzme život osobi koju je volela najviše na svetu, morala je da ga ubije sopstvenim rukama…
Najava: Arohi traži od Netre da joj sada da njenu dragocenu stvar (misli na oca). Netra je zaveže, pa izjavi da želi i nju da vidi mrtvu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site