Ishq Mein Marjawan - 458. ep. - Netra je upucana!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 458. ep. – Netra je upucana!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Arohi govori Dipu da ju je on doveo do toga da uradi ovo, nikada to nije želela… Vasundra uđe unutra. Pita šta je to uradila njenom sinu, ništa mu se ne sme dogoditi… Arohi izgovori da je on mrtav, Vasundra je ošamari. Pita kako je u stanju da učini ovo. Neko onesvesti Vasundru. Netra i Randir uđu u sobu. Arohi moli Netru da joj da njenu dragocenu stvar. Netra je uputi u jednom pravcu. Arohi otvori neku kapiju/vrata i ugleda ogromnu kutiju. Netra veli da joj je otac unutra. Arohi otvori to, izađe neki dim koji je onesvesti. Netra zatim izgovori da je vreme da i ona (Arohi) stigne na svoju finalnu destinaciju. Arohi je negde zavezana, ispred nje su neki radnici, grade neki zid okolo nje (da bi je zagradili živu). Netra je tu, prokomentariše kako je ovo jako zabavno… Randir je pita da prestane, šta to radi? Netra ga udari, on se onesvesti. Ona zatim kaže da niko ne može da joj se ispreči između nje i njene misije. Arohi je pita šta to, pobogu radi? Zbog nje je ubila Dipa! A ona ju je prevarila? Netra veli da su ona, Dip i Tara njeni (Netrini) krivci. Morala je da se osveti. Arohi vrišti za pomoć. Izgovori i Dipovo ime, ali Netra govori da je on mrtav. Ne može da dođe da joj pomogne. Arohi je pita da se okrene i pogleda ko je tu. Dip uđe unutra. Netra je šokirana, veli da on ne može biti živ… Prikazano je sećanje: Dip je rekao Arohi da zna da se dogovorila sa Netrom, da li je u stanju da ga ubije? Arohi je potvrdila, a on joj je rekao da čini grešku što veruje Netri. Sećanje je završeno, Dip prokomentariše da je ona (Netra) mislila da može njega da prevari…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site