Ishq Mein Marjawan- 459. ep. - Netra je mrtva!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan- 459. ep. – Netra je mrtva!

By  | 

Arohi priđe Netri koja joj govori da mora da joj kaže istinu. Priđu i ostali, pitaju kakvu istinu. Netra umre. Bolničari je iznose. Kasnije, istraga je u toku. Policija provjarava pištolje od svih, međutim Netra nije upucan ni iz Dipovog, ni Arohinog ni Randirovog pištolja. Svi se raziđu, biće pozvani da daju izjavu. Arohi se prisjeti da joj je Netra prije smrti rekla da će naći dokaze u njenoj sobi, saznaće zašto je htjela ubiti Dipa. Arohi traži p osobi i nađe neki lančić kada Dip uđe. Dip joj priđe, odnese je na kreevet, blizak je sa njom. Veže je i uzme joj medaljon. Otac grdi Arohi zbog Dipa. Pokušava da je izvuče iz Dipovih kandži. Dip i Arohi sa maskama ulaze u sef gdje je novac iz banke. Pridruže se i 3 ljudi sa maskama. Započnu sa prenosom tog novca. Arohi nešto kuca na telefon, Randiru zazvoni telefon. Policija dolazi, svi upere pištolj u Arohi. Svi izlaze sa maskama, Arohi nakratko skine masku i signalizira Randiru na Dipa. Dip skine masku, ali drži neki upravljač u ruci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site