Ishq Mein Marjawan - 460. ep. - Pojavljuje se Arohina sestra, Kia!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 460. ep. – Pojavljuje se Arohina sestra, Kia!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Randir uperi pištolj u Dipa, ovaj uzme Arohi i spuste se u podzemlje. Nešto kasnije njih dvoje izađu na ulici. Dip kaže da ona misli da on ne zna da je zvala policiju. Zašto se pravi pametna? Arohi je pita šta je sa njim, obećao joj je nešto? Dip veli da se i ona rukovala (valjda sa njim), bila je tu maskirana osoba tokom pljačke/krađe. Ljubomoran je ako ona (Arohi) može da voli neku osobu više od njega. Arohi ga pita o čemu on.. “ta osoba” je tu.. život “te osobe” može biti u opasnosti.. (Ne znamo da li je muško i žensko, spominju je tako 🙂 – prim. prev.)
Randir uhapsi neke čuvare, uđe unutra i zatekne još samo jednog čuvara. Pita ga da skine svoju masku. Arohi ga onesvesti pa krene da trči za tom maskiranom osobom/čuvarom. Moli tu osobu da stane, da ne beži od nje. Mnogo joj je trebalo da stigne do te osobe. Saznajemo da je ta misteriozna osoba zapravo žensko. Kada skine masku, ona baci nešto jako u Arohinom pravcu i i kaže joj da ide odatle, ona (Arohi) joj nije ništa. Arohi joj se obrati, ona je njena sestra…
Vasundra pita Dipa zašto je dopustio da Arohi pronađe i vidi svoju sestru. Dip veli da Arohi može da sretne svoju seku, kao što i jeste malopre, ali ne može da dobija sestru u pravom smislu te reči. Njen (Arohin) život je u njegovim rukama. Njegova misija sada je da postane najmoćnija osoba na zemlji.
Arohi se obrati curi koju je zaustavila u prvom delu epi, kaže da joj je sestra. Ova kaže da nema porodicu.
Arohi: “Kia, molim te…”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno