Ishq Mein Marjawan- 461. ep.- Dip spasi Kiu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 461. ep.- Dip spasi Kiu!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Arohi upozori Dipa da ga neće poštedeti ako se nešto dogodi njenoj sestri, krene napolje, vrata su zaključana. Traži od njega ključeve. Dip veli da hoće, hajde da prvo provedu malo vremena zajedno. Ipak mu je ona žena. Arohi veli da on nije njen muž, neka joj da ključeve, nema vremena. On veli da ona izgleda jako dobro kada se razbesni. Kia drži torbu, neki banditi je prate. Randir i Tarank su došli do zaključka da moraju da je uhvate. Dip se približi Arohi, ona ga gurne i traži mu ponovo ključeve. On joj pokaže ključeve, ali deset minuta je već prošlo. Njena sestra mora da je već uhapšena. Arohi potvrdi, ona ne ide nigde, ima sa sobom snimak u kom su svi njegovi grehovi, policija ga neće pustiti ako ga ona razotkrije. Kia preda torbu nekome. Ispostavlja se da je torbu predala Randiru, upala u zamku. On kaže da nije onaj ko ona misli da jeste. A ona je uhapšena sada. Dip dođe van građevine u kojoj su ovi. Randir unutra uzme Kiinu torbu, i doda da je Dipova igra završena. Tarank joj oduzme torbu. Kada izađu napolje, Dip prerušen prođe motorom i Kia iskoristi priliku da uzme torbu i pobegne. Nakon toga, Arohi dođe na isto mesto i pita gde joj je sestra. Ubrzo shvati da je Dip spasio od policije i odveo njenu sestru. Dip dovede Kiu kući, tu je bezbedna, ali savetuje joj da proveri sve džepove, policija je možda ostavila neki čip kod nje da bi je pratila. Ona proveri, nema ničega. Dip joj govori da je Arohi obavestila policiju o njoj, mogla je da završi u zatvoru. Hvala Bogu da je došao i spasio je na vreme. Randir se pojavi u prizemlju, priđe mu i Dip. Randir ga obavesti da je uhapšen. Dip pita da li je skrenuo sa uma, ne može da ga uhapsi. Umesto toga, Dip se snađe da on Randira zarobi lisicama. Tarank ga oslobodi. Randir govori da ima dokaze protiv njega. Dip traži da mu ih pokaže onda, u slučaju da ih ima. Randir onda pozove Arohi da uđe unutra, ona je živi dokaz. Arohi potpuno promeni priču i uverava ga da je doživeo nesporazum. On ode odatle. Noć je, Kia krene da udari Arohi koja spava. Ova se probudi i pita je šta to radi. Kia govori da je ona htela da bude uhapšena. Arohi kaže da je Dip koristi, laže je, moli je da sasluša svoju sestru. Kia je gurne na razbijeni sto prepun stakla…
Najava: Kia pobegne iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *