Ishq Mein Marjawan - 470. i 471. epizoda - Dip spasi Kiyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 470. i 471. epizoda – Dip spasi Kiyu!

By  | 

470: Arohi govori Dipu da je pogriješio, neće mu dozvoliti da joj povrijedi porodicu. On joj govori da je luda, neka pita svoje srce. Ona mu govori kako je on lagao stalno i varao. Randir nazove Dipa i govori da su mu stvari zaplijenjene. Dip govori da to nije moguće. Optuži Arohi za sve. Ona govori da je sam sebi to uradio. Dip je grli i oslobodi se i nju zaključa. Dipov otac pita vozača da izađe iz kamiona i kaže ljudima da nose sve. Dip dolazi i pita ga zar je mislio da će ga zaustaviti. Arohi zove Randira i govori da je zarobljena, on se izvini, ne može joj pomoći.
Kiya dolazi u sobu i piše pismo. Dipov otac dolazi. Vasundra davi Arohi ogrlicom. Arohi je gurne. Vasundrina glava krvari, Dipov otac dođe, Arohi govori da se okliznula. Arohi dolazi u sobu i prisjeća se Dipovih riječi. Vidi pismo od Kiye, da joj je život u opasnosti i da je Dip želi ubiti. Arohi požuri u njenu sobu. Dipov otac tuče Dipa i pita gdje je Kiya. Vasundra ga zaustavlja.
471: Arohi zaustavi Dipovog oca. Dip ga gurne i govori da se ne usuđuje. Vasujndra ga ošamari i veli da mu je to otac. Dip ode, Vasundra govori Dipoovom ocu da prestane. Kiya je kidnapovana. Arohi govori Randiru da je Kiya nestala. Otmičar dobije poziv i govori da je dobio naređenje da je ubije. Kiya moli da je pusti. Arohi zamišlja Kiyinu smrt. Neko udari otmičare, Kiya veli da je znala da će doći. Arohi pita Dipa gdje je Kiya. Kiya se vraća. Negira da je pisala pismo, Dip je nikada ne može povrijediti. Spasio je, on je divan. Arohi zaspe, budi se vezana. Oslobodi se nekako. Dođe do Dipa, on veli da kasni 4 minuta. Arohi govori da joj nikada neće biti jasan. On ode. Ona se prisjeća svega. Dipov otac dolazi i govori da će joj dati odgovore uskoro. Dobije poziv. Veli da je saznao. Ona pita šta Dip smjera.
Najava: Dipov otac joj govori da ne može da joj kaže bez dokaza. Arohi nalazi plan. Pita Dipa prvo Tara, pa Netra, a sada nova osoba? Ko je to? Koga planira ubiti? On govori da ode i pita svog inspektora.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno